Butik Pengantin Terengganu Fidaerdy

butik pengantin terengganu Fidaerdy

Butik Perkahwinan Fidaerdy adalah butik pengantin Terengganu yang menawarkan pakej perkahwinan lengkap untuk di pilih oleh bakal pengantin.Butik ini yang terletak di Kuala Terengganu sentiasa dibuka setiap hari dan di tutup pada hari Jumaat.

Butik pengantin Terengganu ini adalah kepunyaan Pn Fida yang berkelulusan Sains Marine dari Universiti Malaysia Terengganu.Dek kerana minat yang mendalam di dalam berniaga,beliau mengambil keputusan untuk membuka satu butik pengantin dan dari situ terbitnya nama Fidaerdy.

Sokongan dari suaminya yang sentiasa memahami minat seorang isteri di dalam perniagaan,menjadi kekuatan untuk Puan Fida di dalam memajukan perniagaan mereka ini.

Hasil air tangan dari Pn Fida sentiasa mendapat pujian dari pengantin yang menggunakan perkhidmatan Fidaerdy kerana Pn Fida amat mementingkan ketelitian di dalam setiap hasil kerjanya.Selain itu,Pn Fida juga mengambil tempahan untuk majlis akikah atau majlis pertunangan mengikut permintaan pelanggannya.

Harga Pakej Butik Pengantin Terengganu

Terdapat beberapa Pakej perkahwinan yang ditawarkan oleh Pn Fidaerdy bersesuaian dengan bajet dari bakal pengantin.

Setiap pakej yang ditawarkan adalah termasuk Pelamin Astana,Make up dua kali,Baju Lace(lelaki dan perempuan),Deco bilik tidur(cadar,backdrop),Hiasan Meja Beradap bersama backdrop serta pintu gerbang yang mengalukan ketibaan pengantin ke majlis perkahwinan.harga yang ditawarkan adalah serendah RM1,500.00 dan sudah pasti pengantin akan berpuas hati dengan pakej tersebut.

Bagi set dewan pula,antara pakej yang disediaakan adalah termasuk, Pelamin 3 panel 24 kaki dengan hiasan yang eksklusif,make up dua kali,baju pengantin 2 pasang,Landasan hantaran,red karpet,Hiasan makanan beradap dan juga pintu gerbang beserta meja kek.Harganya bermula RM3950 dan sudah tentu lengkap untuk pasangan pengantin.

butik pengantin terengganu Fidaerdy

butik pengantin terengganu Fidaerdy

Bagi yang memilih untuk menyewa busana pengantin sahaja,boleh memilih pelbagai rekaan yang menarik seperti contoh di bawah.Dengan bayaran sewaan RM750 bakal pengantin akan mendapat busana perempuan dan lelaki(baju kot/baju shantung),aksesori lengkap pengantin dan juga kasut untuk pengantin perempuan.

Alamat Dan Cara ke Butik Pengantin Terengganu

Butik pengantin ini terletak bersebelahan dengan masjid durian burung di alamat

D1005 Kg Bukit Kubang Jambu

Durian Burung,Jalan Kelantan

20050 Kuala Terengganu

Atau melayari facebook beliau dengan menaip butik perkahwinan Fidaerdy untuk berhubung dengan beliau.Bagi yang berkersempatan untuk mengunjungi butik pengantin Terengganu ini boleh juga menghubungi beliau di talian 0179478744 sebelum datang ke sana.

Vendor Perkahwinan , ,

3 reviews

 1. maya, October 8, 2012 7:13 pm - Butik Pengantin Terengganu Fidaerdy

  ade pakej dop??sng cket

     -   Reply
 2. hirman, October 8, 2012 11:12 pm - Butik Pengantin Terengganu Fidaerdy

  Boleh cari pakej beliau di FB Fidaerdy.terima kasih.

     -   Reply
 3. zarina ismail, August 28, 2013 7:39 pm - Butik Pengantin Terengganu Fidaerdy

  salam kak sya nk tnya klau pelamin mcm kat dlm gmbr tue berapa harga?

     -   Reply
  • hirman, August 29, 2013 5:55 pm - Butik Pengantin Terengganu Fidaerdy

   CIk boleh hubungi nombor ini 0179478744
   Saya hanya buat pemasaran untuk perniagaan beliau.
   Semoga urusan berjalan lancar

      -   Reply

Your Comments

Kenali Kami

Pameran pengantin adalah satu website yang berbentuk direktori perkahwinan yang memaparkan maklumat berkaitan pakej perkahwinan dan juga informasi kepada bakal pengantin.Disamping itu kami turut membantu pengusaha perkahwinan di dalam pemasaran bagi memajukan bisnes perkahwinan mereka

Pameran Pengantin

Rakan Rakan